ДЕНЬ МАТЕРІ

2018-05-14

/Files/photogallery/847/DSC03327.jpg

Безумовно, День матері - це одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з нас із дитинства і до своїх останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що.

Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.

В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам – працівників нашої школи, діти яких брали участь у АТО – Березовську Валентину Михайлівну та Лисенко Ніну Петрівну, і маму багатодітної родини Лозову Галину Олександрівну, яка виховує трьох чудових донечок, зі святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

Також хочеться привітати зі святом матері і Ковалевську Наталію Василівну, яка виховує двох своїх синів Василя та Івана та опікується ще однією дитиною – Серафимом. Наталія Василівна добросовісно виконує обов`язки як матері так і опікуна.

Кiлькiсть переглядiв: 184

Коментарi