• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • семінар-тренінг вчителів початкових класів та вихователів дошкільних закладів на тему «Реалізація завдань наступності між дошкільною та початковою освітою в умовах Нової української школи».

семінар-тренінг вчителів початкових класів та вихователів дошкільних закладів на тему «Реалізація завдань наступності між дошкільною та початковою освітою в умовах Нової української школи».

2018-11-28

28 листопада Рожнівський НВК радо зустрічав учасників семінару-тренінгу вчителів початкових класів та вихователів дошкільних закладів на тему «Реалізація завдань наступності між дошкільною та початковою освітою в умовах Нової української школи».

Директор НВК Бєлінська Т.Г. виступила з вітальним словом для всіх гостей, Ткаченко В.М., методист РМК озвучила завдання та мету заходу.

Своїм досвідом роботи щодо Реалізація завдань наступності між дошкільною та початковою освітою в умовах реалізації Нової української школи ділилися Руденко С.В., вчитель початкових класів Рожнівського НВК, Сухотепла І.Б., старший вихователь дошкільної групи Рожнівського НВК, Луценко Т.В., вихователь дошкільної групи Рожнівського НВК, Мишкоріз А.С., вихователь ЗДО «Сонечко» Гоголівської сільської ради.

Вчитель початкових класів Рожнівського НВК, Ворона Н.Г., провела змістовний тренінг з учасниками семінару «Ігрові форми роботи з батьками».

Улещенко Л.Б., учитель початкових класів Зазимського ЗЗСО провела Тренінг з використанням LEGO «Гра по-новому, навчання по-іншому».

Завдяки таким зустрічам педагоги мають змогу практично знайомитися з інноваційними технологіями різнобічного розвитку дітей та нестандартними формами роботи з батьками. Таким чином встановлюються зв’язки творчої співпраці між закладом дошкільної освіти і початковою школою, що є вирішенням проблем наступності.

Найкраще свідчення ефективної роботи педагогічного колективу початкової школи та дошкільників Рожнівського НВК: здорові, щасливі, всебічно розвинені діти та творчі, активні і креативні педагоги.

Кiлькiсть переглядiв: 56

Коментарi