Свято Божого Різдва

2019-01-08


4 січня у Рожнівському НВК відбулося фольклорне дійство «Свято Божого Різдва ». Учні підготували театралізовану виставу - сцени з життя української родини напередодні Різдва. В цей день колядували учні 5-9-их класів. У актовій залі панувала атмосфера радості від народження Спасителя. Всі ретельно готувалися до виступу, всі були одягнені у вишиванки. Діти виконали колядки « Ой від двору й до двора», «Ой хто чує-відчиняйте», «Свято Божого Різдва», «Ой рано-рано зоря засіяла», «Коляда моя», «Колискова Ісусику», «Хай Ісус мале дитя» та інші. Особливо вразила глядачів хореографічна композиція «Ой зібралась вся рідня-вся родина красная». Віншуючи, учні бажали щастя,миру , спокою в Україні. Радість від народження Христа розділили зі своїми дітьми і батьки. Учні показали свої творчі здібності.

Усі виявили щире бажання більше проводити таких заходів, котрі примножують наші національні традиції, згуртовують дітей, вчать їх бути відповідальними.

Організатор свята Дворник Наталія Олександрівна звернулася до присутніх,заохочуючи молодь пропагувати свої звичаї та традиції,любити своє і прославляти Господа.

На завершення всі разом заспівали пісню «Україна колядує».

Кажуть, що справжнє свято Різдва не достатньо побачити. Його потрібно відчути. Воно завжди особливе та незвичайне. Це час, коли все навкруги наповнює атмосфера духовності, традицій, святкових емоцій, які неодмінно залишаються у серці кожного.

/Files/images/novini_2018/rzdvo_rojni/DSC04901.jpg/Files/images/novini_2018/rzdvo_rojni/DSC04935.jpg/Files/images/novini_2018/rzdvo_rojni/DSC04894.jpg/Files/images/novini_2018/rzdvo_rojni/DSC04878.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 23

Коментарi

Кiлькiсть переглядiв: 262

Коментарi